Hogyan válasszuk ki szőnyegünket?

A szőnyegek egyszerre több funkciót is betöltenek otthonunkban: gondoskodnak arról, hogy a hálószoba, nappali vagy gyerekszoba szebb, komfortosabb és otthonosabb is legyen, miközben kellemes puhaságot biztosítanak, védenek a hideg ellen és tompítják a parketta csúszósságát is.

Az ideális szőnyeg kiválasztásához több szempontot is mérlegelni kell, melyek közül a legfontosabb a szín, anyag és stílus meghatározása. A szőnyeg színe általában a falak színével harmonizál, a világosabb színek nagyítják a teret, míg a nagyobb minták összenyomhatják azt. Anyagukat tekintve a szintetikus alapanyagú szőnyegek olyan helyekre ajánlottak, ahol nincs allergiás lakó, illetve fokozottabb használatnak vannak kitéve. Az allergiások válasszák inkább a természetes, alacsony szálmagasságú modelleket.

Tekintse meg weboldalunk széles kínálatát, és válassza ki a családja számára ideális szőnyeget! Szakmai tanácsokért keressen minket megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel segítenek, hogy Ön is megtalálja a tökéletes megoldásokat otthonába!

Magyar
Hungarian hu
Slovak sk
English en
German de
Romanian ro
Kérdezzen tőlem!

Facebook