Extra nagy méret

Ebben a kategóriában az extra nagy méretű szőnyegeket találja, jellemzően 240x340 cm-es, és 300x400 cm-es méretekben.

 

Az extra nagy szőnyeg praktikuma

Hatalmas nappalija van, és nem talál igazán nagyméretű szőnyeget az otthonába? Aggodalomra semmi ok, nálunk könnyedén megtalálja az stílusához illő szőnyeget.

Miért is praktikus az extra nagy szőnyeg?

Az extra nagy szőnyeg tökéletesen képes lefedni egy nagy nappalit is, ideális lehet az Ön számára, ha teljesen el szeretné fedni a padlót. Gyakori jelenség, hogy a parketta vagy járólap már nem olyan szép, mint új korában, előfordulnak rajta karcok és sérülések, ilyen esetekben egy extra nagy szőnyeg kiváló választás lehet.

Az extra nagy szőnyeg továbbá számos praktikumot rejt. Meleget áraszt, bátran leülhetnek rá a gyerekek anélkül, hogy tartani kéne attól, hogy felfáznak. Gondoljunk csak bele, hogy a nagy társasjátékozások szinte mindig a földön, a hatalmas szőnyegeken szoktak zajlani.

Továbbá az esztétikai szempontról sem szabad megfeledkeznünk. A nagyméretű szőnyeg alapvetően meghatározza a helyiség hangulatát, mely a megfelelő választással igazán egyedi látványt nyújt.

Tekintse meg termékeink választékát, és varázsolja át otthonát a saját ízlése szerint! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Magyar
Hungarian hu
Slovak sk
English en
German de
Romanian ro
Kérdezzen tőlem!

Facebook