Luxus shaggy

Shaggy szőnyeget mindenkinek!

A szőnyeg lakásunk szinte minden helyiségébe ideális választás, hiszen képes otthonosabbá tenni egy szobát, véd a hidegtől és a kemény padlótól. Ezeken a szempontokon túl esztétikai értéke is van, hiszen ahány szőnyeg, annyi stílus, mindenki talál az ízléséhez passzoló darabot.

A shaggy szőnyegek az egyik legnépszerűbb lakástextilek közé tartoznak. Ezek a kiegészítők sok pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, melyek méltán emelik őket a vásárlók kedvencévé.

A shaggy szőnyegek gépi csomózással készülnek, így nem kerülnek megfizethetetlen összegekbe, ugyanolyan kiváló minőségűek, hasonlóan kézzel készített társaikhoz. Felületük, a sűrű hurkolásnak köszönhetően tömött, tapintásuk puha és meleg. A shaggy szőnyegek vastag anyaga hűvösebb lakásban is komfortos megoldást jelent.

Szőnyegeink többféle színben, méretben és divatos mintákkal rendelhetők meg. Legyen Önnek is shaggy szőnyege, akár otthona minden helyiségében, és ne habozzon, hiszen most akciós áron megrendelheti! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Magyar
Hungarian hu
Slovak sk
English en
German de
Romanian ro
Kérdezzen tőlem!

Facebook