Shaggy 3 cm

Igazán divatos szőnyeg, a modern otthonok kötelező kelléke, már 5.890 Ft -tól! 3  cm-es szálhosszúság, 2400 gramm/négyzetméter.

   A Shaggy szőnyegek méltán népszerűek vásárlóink körében. Méret és szín valamint mintabeli  sokféleségük garantálja, hogy Ön bármilyen elképzeléssel tér be hozzánk, bizonyára megtalálja amit keres.

Kényelmes és puha Shaggy szőnyegek az Ön otthonába tervezve!

Még a legkörültekintőbben, stílusosan berendezett lakások is üres, hideg hatást kelthetnek szőnyeg nélkül. De hogyan, és miként válasszuk ki a tökéletes darabot? Melyik a legmegfelelőbb számunkra, ha puha szőnyeget szeretnénk? Rengeteg méretű, formájú, anyagú és színű szőnyeg közül választhatunk, ám ha mi inkább a puhaságot részesítjük előnyben, érdemes egy bolyhosabb és vastagabb szőnyeg mellett dönteni.

A legjobb választás a Shaggy szőnyeg!
Egy Shaggy szőnyeg 3 cm magas, bolyhos szálainak köszönhetően olyan érzést kelt, ahányszor csak rálépünk, mintha puha pamacsokkal simogatnák talpunkat - nagyon kényelmes és szinte öröm rajta járni. Mindezek mellett, mivel a szálak nincsenek egymáshoz szorítva, a tisztítása sem körülményes, ez pedig nagyon fontos szempont.

Egy Shaggy szőnyeg azon túl, hogy a funkcióját kiválóan ellátja, még kellemes kinézetet is varázsol otthonunkba, sőt, igényeink szerint több színben és mintában is a rendelkezésünkre áll!

Válassza Ön is a Shaggy szőnyegeket!

Szőnyegpláza

Magyar
Hungarian hu
Slovak sk
English en
German de
Romanian ro
Kérdezzen tőlem!

 

Facebook