Praktikus tanácsok

Praktikus tanácsok 

Mi nem csak áruljuk a kiváló szőnyeget, hanem arra törekszünk, hogy vásárlóink a lehető legtovább elégedettek legyenek termékeinkkel. Következzék most néhány tipp a leggyakoribb szőnyegproblémákra.

  • Felkunkorodott szőnyeg sarok: Ez a fennálló probléma nem csak rossz látványt nyújt és zavaró, de még balesetveszélyes is. A megoldás, hogy nedvesítsük be a kívánt részt, és kenjük be olvasztott bútorenyvvel, természetesen a fonák részen. Száradás után kiegyenesedik, a jelenségnek már nyoma is vész. Kivédhetjük, ha a szőnyeg négy sarkába háromszög alakú gumit varrunk.
  • Nehéz bútor: Lehet bármilyen kiváló szőnyegünk, sajnos a gravitáció törvényével a szőnyeg sem tud szembeszállni. Fogjunk egy nedves anyagot, és azon keresztül gőzöljük át a szőnyeget, gőzölés után a lehető leggyorsabban keféljük el a foltot.
  • Folt: Ha éppen szerencsések vagyunk, és láttuk, amikor a folt a szőnyegre került, azonnal próbáljuk meg felitatni. Ami fontos, hogy szőnyegtisztítót csak száradás után használjunk, és a foltot soha ne kezdjük el frissen dörzsölni!

Amennyiben dekoratív és minőségi szőnyeget keres, válogasson kedvére szőnyegeink között, és ne felejtse a tippeket!

Magyar
Hungarian hu
Slovak sk
English en
German de
Romanian ro
Kérdezzen tőlem!

Facebook